خانه > سبک زندگی > آشپزی > طرز تهیه قلقلی اسفناج شام خوشمزه و ساده
طرز تهیه قلقلی اسفناج

طرز تهیه قلقلی اسفناج شام خوشمزه و ساده

اگر دلتان يک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلی وقت تان را نمی گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان می ماند.

مواد لازم برای قلقلی اسفناج :

اسفناج ۵۰۰ گرم
سيب زمينی پخته ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پياز داغ  ۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهیه قلقلی اسفناج :

اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي ۱۰ دقيقه بگذاريد بخارپز شود. سيب‌زميني پخته را رنده كنيد.
حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد. تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد. بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.

منبع: آشپزی / تابناک باتو

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته زیتون یوفکا

طرز تهیه کوفته زیتون یوفکا

امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع غذای خوشمزه و لذیذ با استفاده از خمیر یوفکا آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این دسر لذیذ و متفاوت، با ما همراه باشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *