خانه > سبک زندگی > سلامت > یک دنیا فایده برای استفاده از سرکه سیب
نوروز مبارک
سرکه سیب

یک دنیا فایده برای استفاده از سرکه سیب

یک دنیا فایده برای استفاده از سرکه سیبReviewed by علی تقی نژاد on Nov 14Rating:

سرکه سیب خاصیت های زیادی برای سلامتی ما به همراه دارد به افرادی که قصد کاهش وزن دارند پیشنهاد می کنیم از این نوشیدنی پرخاصیت کمک بگیرند این نوشیدنی تاثیرات مفید زیادی بر چربی های اضافی بدن میگذارد همچنین در افزایش قوای ایمنی بدن نیز تاثیرگذار خواهد بود پس سرکه سیب را فراموش نکنید و بیشتر به مصرف آن اهمیت دهید در کنار موادغذایی گوناگون می توانید از سرکه سیب برای مزه دارشدن غذایتان استفاده کنید.

 

نوشیدن سرکه سیب قبل از غذا هم به کاهش وزن کمک می کند و هم موجب بهبود گوارش و سلامت روده ها می شود.

کارشناسان توصیه می کنند مصرف مخلوط سرکه سیب و آب به عنوان یک عامل بازدارنده اشتها عمل کرده و به افراد کمک می کند تا کمتر مواد خوراکی در بین روز مصرف کنند و مقدار غذای مصرفی شان به اندازه متوسط باشد.

این اکسیر جادویی قرن هاست که به عنوان یک ماده همه کاره و پرفایده برای بدن استفاده می شود. دارای عوامل ضدمیکروبی و ضدقارچی است که موجب افزایش ایمنی بدن و کاهش وزن می شود.

مطالعات قبل نشان داده اند که سرکه سیب با کاهش وزن بدن، شاخص توده بدنی، اندازه دور کمر، و تری گلیسیریدهای خون (چربی موجود در خون) مرتبط است. افراد چاقی که روزانه نوشیدنی حاوی یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب مصرف کرده اند بعد از ۱۲ هفته یک تا دو کیلوگرم وزن کم کرده اند.

مواد تشکیل دهنده سرکه سیب

سرکه سیب سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروبیوتیک ها و آنزیم هاست. بتاکاروتن، کلسیم و پتاسیم از جمله مواد مغذی ای هستند که بعد از تخمیر سیب و تبدیل به سرکه، همچنان در آن باقی می مانند و قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارند.

اسیداستیک موجود در سرکه سیب موجب افزایش جذب مواد معدنی مهم غذا توسط بدن می شود. همچنین اسیداستیک موجب کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کاهش ابقاء آب می شود.

فوایدکاهش وزن سرکه سیب ناشی از رشته های پروتئینی موجود در سرکه سیب ارگانیک است که متشکل از سلولز و اسید استیک است. این رشته های پروتئین حاوی آنزیم ها و باکتری های مفیدی هستند که خواص متعددی به سرکه سیب ارگانیک و تصفیه نشده می بخشند.»

بهتر است سرکه سیب با یک لیوان بزرگ آب رقیق شود؛ بهتر است یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب به یک لیوان آب اضافه شود. لی توصیه می کند بهتر است بیش از ۲ تا ۴ قاشق سوپخوری سرکه در روز مصرف نشود.

مطالعه محققان در سال ۲۰۱۲ نشان می دهد مصرف بیش از اندازه زیاد اب و سرکه با خطراتی برای سلامت همراه است که علائم آن شامل خستگی، از بین رفتن حس چشایی، عدم تحمل سرما، از بین رفتن قدرت ماهیچه ها، رنگ پریدگی پوست، جوش های پوستی، زخم دهان، ریزش مو، مشکلات بینایی، کرختی و بیحسی، و افسردگی است.

منبع: طب سنتی و گیاهان دارویی / دکتر سلام

همچنین ببینید

مراقب چاقی در تعطیلات باشید

مراقب چاقی در تعطیلات باشید

اگر می خواهید در ایام نوروز دچار اضافه وزن نشوید بهتر است با راهکارهای تغذیه ای مناسب در این زمینه آشنا شوید که در ادامه این بخش در اختیارتان قرار خواهیم داد .با ما همراه باشید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *